ФОТОВИСТАВКА WOMEN SOFT POWER

ФОТОВИСТАВКА WOMEN SOFT POWER

 

 Переглянути всі фото

 

 Жінки, що змінюють світ.

Якщо ви можете допомогти хоча б одній людині – це вже дуже багато. А якщо ми всі разом зробимо цей крок – це наблизить нашу Перемогу.

За час війни наше суспільство стало дорослішим і усвідомленішим, ніхто не стоїть осторонь, намагаючись допомагати військовим і всім, хто цього потребує зараз.

Завдяки зусиллям Сайяри Ахмедової, хірургині та власниці хірургічної клініки CLÍNICA 28 народився неймовірний за змістом та красою благодійний проєкт – фотовиставка та аукціон WOMEN.SOFT POWER, присвячений гідності українських жінок під час війни. Основна ідея проєкту – показати внутрішню потужну жіночу силу через красу жіночого тіла в естетиці чорно-білих фото. 28 світлин розкривають історії 7 жінок та їх шлях до себе.

Виставка пройшла у Музеї Історії Києва і зібрала небайдужих людей, які надихаючись життєвими історіями героїнь, взяли участь у благодійному аукціоні фоторобіт. Всі зібрані кошти пішли на допомогу Військовій частині НГУ 3066.

«На створення цього проєкту мене надихнули чоловіки з моєї команди, які зараз воюють і хочуть бачити нас з сяючими очима, а не в постійній скорботі. Я хочу, щоб історії наших героїнь, чудові світлини, які представлені на виставці, подарували надію кожній жінці на найкраще і допомогли зробити перший крок до своєї впевненості та краси», – Сайяра Ахмедова

Героїні виставки – пацієнтки клініки CLÍNICA 28, справжні, сміливі та дуже красиві жінки. Це зворушливі життєві історії кожної, довжиною в півтора воєнних роки. Історії про незламність і силу жити та рухатися далі. Частина з них пережила окупацію, втратила свій бізнес, але всі залишились працювати в Україні, займаються волонтерством і роблять все заради Перемоги України. Це приклад жінок, які через війну пройшли велику трансформацію свого життя та не втратили гідності. Це про чесність до себе і, про те, що для кожної жінки, відображення в дзеркалі важливе і додає впевненості в тому, що ти можеш змінити світ.

Для створення проєкту було запрошено відому українську фотографиню Анастасію Водченко, яка майстерно відобразила крихкість, вроду та SOFT POWER українських жінок. «Жіночий портрет у моєму виконанні — це відображення краси та сили жінки, можливість показати справжній характер, відвагу бути собою. Через монохромний погляд, кожна героїня моїх портретів має можливість відчути відображення своєї внутрішньої суті, в той час, як я відкриваю глибини їхніх емоцій через грайливість світла та тіні».

Кураторкою та координаторкою виставки стала Ганна Радченко, експертка з PR, стратегічних комунікацій, розвитку брендів. Завдяки її талановитій роботі над проєктом, виставка справила неймовірне враження на гостей. «Основні сенси, які були закладені у Благодійний проєкт WOMEN.SOFT POWER дуже важливі сьогодні. Адже залишитися справжньою жінкою під час війни, не зламатися – це особистий виклик для кожної українки. Через мистецтво чорно-білої фотографії та красу жіночого тіла, ми хотіли показати потужну трансформацію і шлях до себе наших героїнь під час війни. 7 жіночих історій – це приклад мужності жінок, які долають усі можливі перешкоди, заради свого життя та майбутнього”.

Ведуча Тетяна Гончарова, створила незабутню атмосферу під час заходу та майстерно провела благодійний аукціон.

Благодійність робить людей щасливими – це науковий факт. Ніхто не може врятувати світ самотужки, але кожен з нас може йти по життю з відкритим серцем і простягнути руку людям, яким зараз потрібна допомога. Не має значення, великий ви зробили внесок або маленький, будь-яка ваша допомога дуже важлива. Це внесок у наше майбутнє, майбутнє країни та наших дітей.

Часто найменші речі, такі як відображення у дзеркалі, дають надію та впевненість і можуть дати сили жити та рухатися далі.

«Усім маленьким дівчаткам хочу сказати – ніколи не сумнівайтеся у своїй цінності та могутності, і пам’ятайте, що ви заслуговуєте на всі шанси та можливості у світі, щоб здійснити свої мрії», – Хілларі Клінтон

Ці слова якнайкраще відображають основну ідею благодійної виставки WOMEN SOFT POWER. Всі зміни завжди починаються з себе.

 

Back to blog